NE NAZIRE SE KRAJ

Apple traži novu zabranu prodaje Samsungovih mobitela

26.05.2014 u 06:21

Bionic
Reading

Ne nazire se kraj pravne bitke Applea protiv Samsunga i obratno. Iako su odvjetnici kompanija postigli određene dogovore izgleda da Apple u određenom dijelu ne želi popustiti. Zatražena je nova zabrana prodaje Samsungovih mobitela

Iako javnost u bjesomučnom patentnom ratu Applea i Samsunga očekuje finalnu pobjedu jedne kompanije to se izgleda neće dogoditi u skorije vrijeme. Apple je zatražio novu zabranu prodaje čak devet Samsungovih uređaja na tlu SAD-a.

Apple tako traži da sud odredi zabranu prodaje uređaja Admire, Galaxy Nexus, Galaxy Note, Galaxy Note II, Galaxy S II, Galaxy S II Epic 4G Touch, Galaxy S II Skyrocket, Galaxy S III te Stratosphere.

Kao što vidite Apple traži zabranu prodaje starijih modela Samsungovih mobitela, no preudi li sud u korist Applea u javnosti će presuda označavati još jedan poraz južnokorejskog diva.

Inače, u ovom bezumnom patentnom ratu Applea i Samsunga pobjedu odnose jedino odvjetnici, nedavni dogovor kompanija mogao bi označavati početak kraja pravne bitke dvaju kompanija.