WATCH U KONAČNOM RUHU

Apple osvježio stranicu za svoj pametni ručni sat

30.11.2014 u 08:24

Bionic
Reading

Apple je u srijedu otkrio osvježenu stranicu za svoj nadolazeći gadget Watch. Nove informacije otkrivaju značajke koje bi Watch trebale učiniti jedinstvenim na tržištu kada prodaja krene početkom 2015. godine. Apple je posebno detaljizirao i kategorije za zdravlje i fitness, kao i viziju kompanije kako će se sat zapravo koristiti u rukama potrošača

Sučelje sata koje se u hrpi primjera prikazuje na osvježenoj stranici je sada bliže onome u objavljenom video materijalu, a time izgledno i bliže onome što će stvarni uređaji imati - nešto deblji okvir tj. manji ekran. Sve nove informacije stižu nedugo nakon što su developeri dobili prvi uvid u ono što mogu izvesti na Appleovom novom gadgetu.

Iako je riječ o novoj kategoriji uređaja za Apple, u kompaniji su se potrudili obratiti pažnju i na mogućnosti. Već po izlasku na tržište, Watch će imati niz dostupnih lica, što zvuči poput konkurencije - dok se ne pogledaju detalji. Dijelovi sučelja će biti interaktivni i preko njih će se izravno pokretati aplikacije, a korisnik će birati što najviše želi - od ozbiljnih 'klasičnih' lica pa sve do Mickey Mousea.

Novosti je moguće pregledati na stranicama Apple Watcha.