BAŠ NEVJEROJATNO

Apple ne želi da koristite ove aplikacije, zato ih je zabranio

23.01.2014 u 20:06

Bionic
Reading

Apple je prilično rigorozan što se tiče uvrštavanja aplikacija u svoj dućan mobilnih aplikacija App Store, no ponekad u kompaniji doista pretjeraju. Donosimo vam popis devet aplikacija koje su nakon što su pronašle put do korisnika jednostavno izbačene iz App Storea

Izgleda da su u Appleu prilično rigorozni što se tiče stvari koje se mogu pronaći u njihovom dućanu aplikacija za iPhone i ostale iOS uređaje. Bilo kakva graničnost sa seksualnim temama, vjerom i sličnim stvarima dovodi do izbacivanja ili zabrane objave aplikacije iz App Storea, no devet aplikacija koje ćemo vam danas predstaviti prvo su bile prisutne u ‘dućanu’, da bi nedugo zatim zaradile nepovratnu izlaznu kartu iz njega.

U priloženom video isječku vidjet ćete tako aplikaciju Bang With Friens koja vas povezuje s ostalim korisnicima spremnima na neobavezan seks, I Am Rich koja bi vam po cijeni od 1.000 dolara na zaslon uređaja postavila crveni dijamant, usput rečeno ovu aplikaciju skinulo je prije izbacivanja osam korisnika, aplikaciju iBoobs koja bi vam na zaslon uređaja postavila skakutave grudi te druge.

Pogledajte video.