PRIJENOS UŽIVO

Apple će službeno predstavljanje iPhonea po prvi put prenositi i na YouTubeu

09.09.2019 u 11:00

Bionic
Reading

Predstavljanje novih uređaja neće više biti ograničeno na Appleovu stranicu i Twitter, već će se moći pratiti i putem popularne Googleove stranice za videe

Apple će ovog utorka predstavljanje nove linije iPhonea prenositi i putem YouTubea. To će ujedno biti i prvi put da kompanija prenosi svoj događaj putem Googleove platforme, dramatično povećavši broj ljudi koji će događaj moći i pratiti. Podsjetimo, prošle godine Apple je događaj umjesto isključivo putem svoje stranice događaj prenosio i na Twitteru, što ovogodišnji prijenos preko YouTubea čini donekle očekivanim potezom.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Apple

Korisnici Windowsa 10 su, podsjećamo, događaj mogli početi pratiti od 2015. i to zahvaljujući pregledniku Edge. Appleov događaj bio je ograničen na Safari i Edge na stlonim računalima, no prošle godine kompanija je proširila dostupnost i na Chrome i Firefox.

Insajderi šuškaju da će Apple predstaviti tri nova mobilna telefona, što je vrlo izvjesno sudeći prema neslužbenim informacijama. Ono što je službeno, doduše, je vrijeme početka prijenosa koje je zakazano za utorak 10. rujna u 19 sati po našem vremenu.

SAMO ZA odaBRANE

Ovaj super luksuzni iPhone 11 okićen je dijamantima i rubinima, a košta kao tri nova automobila

Pogledaj galeriju