PUTNI ANĐEO

Aplikacija koja vas čuva na putu besplatna za HT-ove korisnike

05.05.2016 u 17:43

Bionic
Reading

Korisnici Hrvatskog Telekoma s aktivnom opcijom Pomoć na cesti za Hrvatsku ili cijelu Europsku uniju mogu bez dodatne naknade koristiti aplikaciju Putni Anđeo koja smartfone pretvara u sigurnosni uređaj

Putni Anđeo besplatna je aplikacija koja obrađuje i analizira podatke o vožnji korisnika, tako da se u slučaju prometne nezgode trenutačno aktivira automatski poziv prema pozivnom centru ORYX Grupe. Agenti pozivnog centra potom mogu na temelju dobivenih podataka kontaktirati korisnika ili hitne službe u svrhu organiziranja pružanja pomoći.

Podsjetimo, riječ je o aplikaciji koja je pod imenom DriveAngel bila jedna od zapaženijih aplikacija tijekom HGK-ovog natječaja Mobile World Contest: Startup 4 Barcelona 2014. godine, kada je osvojila najviše glasova publike. Aplikacija je besplatna za sve korisnike usluge Pomoć na cesti, prepaid i pretplatnike Hrvatskog Telekoma.

Usluga Pomoć na cesti, koju također pruža ORYX Grupa, sada zajedno s Putnim Anđelom, dostupna je i prepaid korisnicima i pretplatnicima T-a. Njezinom aktivacijom korisnici dobivaju pravo na popravak vozila bilo gdje u Hrvatskoj ili cijeloj EU u slučaju prometne nezgode, nemarnog rukovanja, tehničke neispravnosti ili vanjskih utjecaja.


Opcija uključuje do 1.500 kuna vrijednosti usluga otključavanja greškom zaključanog vozila, zamjene kotača, guma, akumulatora, osigurača, svjećica i ostalih lako zamjenjivih dijelova. U opciju je uključen i prijevoz vozila vučnom službom u vrijednosti do 2.500 kn, dostava vozila nakon popravka u vrijednosti do 100 kuna i čuvanje vozila do dva dana.

Opciju Pomoć na cesti, koja uključuje i Putnog Anđela, možete aktivirati putem Moj Telekom Portala, slanjem SMS-a sadržaja PNC na broj 13636, u T-Centrima i prodajnim mjestima T-partnera te pozivom na broj 0800 9000.

Sve usluge pomoći na cesti mogu se koristiti 48 sati nakon primitka SMS poruke o aktivaciji, a opcija traje mjesec dana od aktivacije, nakon čega se može deaktivirati ili će biti automatski produžena. Opcija stoji 19 (za Hrvatsku) ili 33 kune (za Europu).

Više:Putni Anđeo