JEFTINIJA APPLE RAČUNALA

Apcom grupa će poboljšati distribuciju Applea u regiji

29.05.2009 u 01:06

Bionic
Reading

Apcom grupa planira značajno poboljšati distribuciju Appleovih računala u našoj regiji. Predstavnik Apcoma u Hrvatskoj je tvrtka Powercom sistemi d.o.o, tvrtka koja se i dosad bavila distribucijom Appleovih proizvoda

Powercom sistemi d.o.o. je i do sada bio Appleov distributer za Hrvatsku, kao i član Apcom grupe, međutim sada je grupa reorganizirana da bi se unaprijedili ukupni uvjeti nabave koji će dovesti do poboljšanja kvalitete usluge i smanjenja cijene proizvoda. Grupa distribuira Apple i povezane proizvode u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj, Hrvatskoj, Kosovu, Makedoniji, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji i Srbiji. Drago Gajski, direktor Powercom sistema, drži da će reorganizacijom postojećim i budućim korisnicima Applea i povezanih proizvoda osiguravati efikasniju dobavu, brže usluge i pristupačnije i harmonizirane cijene u regiji.

Povodom reorganizacije je uslijedio i rebranding grupe te promijene u domeni Apple trgovine u Hrvatskoj. Dosad poznata web adresa za prodaju Apple računala i iPoda u Hrvatskoj Apple.hr će biti zamijenjena s Apcom.hr. Kroz neko vrijeme Apple.hr će biti prenesen na Apple i činiti jednostavno lokaliziranu stranicu tog proizvođača. Ta tranzicija bi se trebala dogoditi u sljedećih nekoliko mjeseci i to postepeno, da se posjetitelji stranica naviknu na promjene. Za sada je samo pokrenuta Apcomova stranica i online trgovina na store.apcom.hr adresi.

Za novi vizualni identitet Apcom grupe zaslužna je agencija Bruketa i Žinić OM iz Zagreba.