JEDNOSTAVAN DIZAJN

AOC ima novi web, pronalazak monitora još je lakši

11.12.2014 u 11:12

Bionic
Reading

Tvrtka AOC početkom prosinca predstavila je novu internetsku stranicu koja omogućuje još bržu i jednostavniju potragu za idealnim monitorom

Nova AOC internetska stranica specifična je po svom jasnijem, privlačnijem i jednostavnijem dizajnu koji omogućuje intuitivno i brže pronalaženje informacija i aktualnih vijesti o proizvodima kao i usluge i podršku koje se mogu pronaći samo jednim klikom.

Osim toga, nova AOC stranica omogućuje individualiziranu pretragu pomoću niza funkcija koje filtriraju monitore prema zahtjevima korisnika. Bilo da se radi o veličini, boji, proporcijama, specifičnim tehnologijama ili drugim značajkama, sva obilježja mogu se lako navesti preko kvadratića za izbor ili slidera.

Tražilica je posebno praktična jer omogućuje odabir područja primjene samo jednim klikom. Prethodnim odabirom posebnih kategorija kao što su ‘zabava’, ‘kreativnost’, ‘rad u uredu’ ili ‘mobilno korištenje’, odabrani monitori prikazuju se prema vrsti korištenja, a oni koji pronađu svoj savršeni monitor moći će se izravno povezati s prodajnim mjestom u njihovoj blizini. AOC se pobrinuo i za situacije kada nisu dovoljne navedene informacije na stranici pri čemu je osigurao ustupanje kontakata prodajnih predstavnika AOC-a koji će biti spremni odgovoriti na svaki upit korisnika.

Pod kategorijom ‘Vijesti’, korisnici mogu pronaći informacije o brojnim nagradama koje AOC monitori dobivaju od strane urednika i blogera što nije zanemariv podatak s obzirom da samo u Europi postoji nekoliko stotina nagrada godišnje.

Prednosti nove AOC stranice dodatno je istaknuo Thomas Schade, potpredsjednik EMEA, AOC: ‘Naša nova web stranica dizajnirana je s ciljem da bude razumljiva i praktična za korištenje. Kao takva omogućuje privatnim i poslovnim korisnicima brzo pronalaženje monitora po vlastitom izboru bez ikakvih smetnji’.