UOČI IZBORA

Plenković otvorio profil na TikToku, kaže da se želi približiti mladima

28.03.2024 u 10:52

Bionic
Reading

Premijer Andrej Plenković pokrenuo je svoj službeni profil na TikToku 'na nagovor svojih mlađih suradnika'

'Dragi tiktokeri, lijep pozdrav. Evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika, koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se i ja uključim na TikTok; da imamo još jedan komunikacijski kanal na kojem bismo mogli razmjenjivati mišljenja i stajališta, gdje bih mogao čuti vaše sugestije i savjete o svemu onome što trebamo učiniti na dobro naše Hrvatske', poručio je Plenković, kojeg je, u trenutku pisanja ovog teksta, zapratilo više od 880 ljudi.

@plenkovic_andrej Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska ♬ A short sound effect - KKLab

Kako je premijer naveo, njegovu mlađi suradnici često mu govore da je 'vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bi svoje sudjelovanje približili sugrađanima, osobito mladima'. 'Izazov prihvaćen. Radujem se našim raspravama i dijalogu', poručio je Plenković.

Plenković se tako pridružio hrvatskim političarima na TikToku, na kojem svoje profile, uz ostale, već imaju Nikola Grmoja, Marin Miletić, Marijana Puljak, Dalija Orešković, Krešimir Beljak, Damir Habijan, kao i svih pet najjačih političkih stranaka: HDZ, SDP, Možemo, Most i Domovinski pokret, piše Hina.