NA TRAGU HOMEWORLDA

Ancient Space prava je stvar za fanove svemirskih strategija

24.08.2014 u 07:52

Bionic
Reading

Najnoviji Paradoxov svemirski RTS imat će duboku priču, epske svemirske bitke i glumce 'posuđene' iz najpopularnijih znanstveno fantastičnih serija

Fanovi svemirske strateške ekstravagance Homeworld od danas imaju dodatni razlog za veselje. Paradox Interactive upravo je objavio rad na svemirskom RTS-u pod imenom Ancient Space. U njemu će igrač predvoditi tim stručnjaka koji putuju u neistražen dio svemira pod imenom The Black Zone u potrazi za ekspedicijom nestalom prije deset godina.

Apsolutno svaka misija mijenjat će razvoj priče, dok će izbor članova posade dramatično utjecati na taktički pristup zadatku. Naravno, igra će biti puna kolosalnih svemirskih bitaka, kao što je i vidljivo iz prvog igrina foršpana.

Zanimljiva stvar vezana uz Ancient Space jesu glumci koji svoje glasove planiraju posuditi likovima iz igre. Radi se o poznatim licima iz naučno fantastičnih TV serija poput Aarona Douglasa iz 'Battlestar Galactice', Johna Billingsleya iz 'Star Trek: Enterprisea', kao i Richarda Glassa iz 'Fireflya'. Kompletan popis poznatih ličnosti kojih ćemo se naslušati, možete pronaći unutar igrine službene objave.

Ancient Space foršpan