NOĆNA SMJENA

'After Dark' za Cities Skylines stiže krajem rujna

23.08.2015 u 06:12

Bionic
Reading

Colossal Order objavio je datum dolaska nove ekspanzije za izvrsni 'city builder', kao i njegovu cijenu

Kada se pojavio na tržištu, Cities Skylines naišao je na vrlo dobre kritike i dojmove. Njegov je uspjeh sigurno potenciralo i općenito razočaranje rebootomfranšizeSim City jerje bio jednostavno loš, prepun problemima i prvih nekoliko mjeseci za mnoge doslovno neigriv.

Razvojni studio Colossal Order objavio je da ranije najavljena ekspanzija 'After Dark' stiže 24. rujna, a stajat će 15 američkih dolara. Za tu će cijenu igrači napokon moći uživati u izmjenama dana i noći, ali i u dodacima poput zatvora, taksija, linija za bicikliste te nekretninama uz plaže.

Također, stanovnici gradova ponašat će se u skladu s tim da u igri postoji i noć. Oni će tako manje izlaziti i njihove će aktivnosti biti podređene dobu dana. Također, noću će biti povećana stopa kriminala, zbog čega će igrači na raspolaganju imati 'noćni budžet' za policijske intervencije i održavanje reda i mira.

Cities: Skylines, After Dark Expansion

'Uvođenje noći u igru nije bilo lagano, koliko se možda čini. Iako je prelazak iz dana u noć vizualno fantastičan, ispod svega toga događa se zaista mnogo stvari. Doslovno svaka građevina i objekt u igri morali su dobiti nove teksture. Dodano je mnogo nove dekoracije kako bi grad noću izgledao interesantno i živo, primjerice zvijezde', izjavila je glavna dizajnerica igre Karoliina Korppoo