DESETI SAP-OV FORUM

4. lipnja doznat ćemo tko je informatički novinar godine

21.05.2014 u 05:47

Bionic
Reading

Kroz stručna predavanja i korisnička iskustva SAP-ov Forum donijet će studije slučaja i načine ostvarenja inovativnih projekata te načine kako premostiti prepreke za ostvarenje poslovnih mogućnosti uz primjenu inovacija

Deseti SAP-ov Forum bit će održan 4. lipnja u Golf&Country klubu Zagreb pod sloganom Inovacije za jednostavnost poslovanja. Osnovne teme jednodnevne konferencije bit će usmjerene na mogućnosti realizacije novih poslovnih ideja.


Kroz stručna predavanja i korisnička iskustva SAP-ov Forum donijet će studije slučaja i načine ostvarenja inovativnih projekata te načine kako premostiti prepreke za ostvarenje poslovnih mogućnosti uz primjenu inovacija.

Jutarnji dio predviđen je za glavna predavanja i gostovanje SAP-ovog Tima Elliotta te teme vezane uz trendove u metodologiji SAP-ovog portfelja i poslovanja općenito i to u okviru SAP HANA, zatim Mobility, Database & Technology, kao i povezivosti u okviru Cloud portfelja.

Uz podršku HUP-a i udruge SAP korisnika HrUSKo bit će predstavljena korisnička rješenja i funkcionalnosti implementiranih rješenja.

Tijekom jutarnjeg dijela konferencije bit će dodijeljene i novinarske nagrade SAP ICT Journalist Prize Božo Težak za kategorije najbolji novinarski uradak, najbolji urednički uradak i ICT novinara godine po izboru Zbora informatičkih novinara HND-a.

Središnji dio Foruma završit će gospodarskim panelom na temu Sinergijom ICT-a i gospodarstva stvarati inovacije gospodarske održivosti i razvoja, kojim će moderirati Miodrag Šajatović.

Drugi dio konferencije tradicionalno će biti će usmjeren na korisnička iskustva, partnerske prezentacije i tehnološke inovacije.