PRIJETE MU

Zvijezdu Intera zbog bijesnih navijača i mafijaša čuvaju naoružani zaštitari

17.10.2016 u 09:08

Bionic
Reading

Mauro Icardi, jedan od najboljih Interovih igrača ove sezone, u velikim je problemima. Zaratio je s navijačima koji su mu počeli prijetiti, pa njega i obitelj sad čuvaju naoružani tjelohranitelji

Argentinac se našao na meti navijača, kritike s tribina bile su poprilično vulgarne, no nije ostao dužan... Uzrok svemu je citat iz jednog intervjua koji se našao u njegovoj autobiografiji, a u kojem je najradikalnijem krilu Interovih drukera - koji su ga cijelo vrijeme vrijeđali - poručio:

'Spreman sam suočiti se s tim navijačima, jednim po jednim. Koliko ih je tamo? 50, 100, 200? Dovest ću 100 kriminalaca iz Argentine koji će ih ubiti tamo, a onda ćemo vidjeti', sporna je Icardijeva izjava koja se dotiče navijača Intera s kojima nije u najboljim odnosima.

'Mi smo ovdje... Kada stižu tvoji prijatelji iz Argentine, hoćeš li nas upozoriti ili ćeš biti kukavica?', piše na transparentu koji su navijači postavili ispred njegove kuće u Milanu. Sasvim normalno, Icardi se zabrinuo za sigurnost svoje obitelji te je odmah angažirao naoružane tjelohranitelje i zaštitare koji čuvaju kuću.

Navodni je čak grupa od četrdesetak navijača pokušala zaustaviti njegov automobil nakon Interova poraza od Cagliarija, no Icardi im je uspio pobjeći. Nimalo je to ugodna situacija za suigrača naših reprezentativaca Ivana Perišića i Marcela Brozovića, koji je ove sezone zabio šest golova i jedan je od najboljih u lošoj momčadi Intera.

Talijanski mediji već se danima bave Icardijevom autobiografijom, a u centru priče su bivši prijatelji Maxi Lopez i Icardi. Njihovo je prijateljstvo završilo kada je Icardi zaveo Maxijevu suprugu Wandu, a u ovu priču uključila se i sicilijanska mafija. Navodno su mafijaški šefovi kontaktirali s Maxijem Lopezom kako bi mu ponudili pomoć. Bili su razočarani jer je Icardi izdao najboljeg prijatelja i željeli su mu 'pomoći da riješi taj problem'.

'Želiš li da mi to riješimo? Što treba, da mu slomimo noge? Želiš li da više nikada ne zaigra nogomet?', navodno su poručili mafijaši Lopezu.

Priča je stigla do napadača Intera i njegove supruge. Zabrinuti su, ali su i dodali da su se nasmijali jer Maxi više ne zna što bi učinio kako bi ih ismijao.