PEREZ NA POTEZU

Zvijezde odlaze; Realova najveća čistka od 2009. godine

11.11.2015 u 18:17

Bionic
Reading

Madridski Real sljedećeg bi ljeta trebao doživjeti veliku rekonstrukciju momčadi, bez obzira na rezultat koji Rafael Benitez napravi ove sezone. Naime, Real je osim nogometne institucije, jednako velika tvornica novca i za neke igrače možda posljednja prilika da na njima zaradi

Iako je do ljetnog prijelaznog roka još osam mjeseci, španjolski dnevnik Sport najavio je velike poteze Realova predsjednika Florentina Pereza koji bi se mogli usporediti s njegovim dolaskom na čelo kluba 2009., kada je u klub doveo Ronalda, Benzemu, Alonsa, Kakâa, Arbelou...

U ovoj smjeni iz Madrida bi mogli otići Ronaldo i Benzema, a centar projekta postao bi Velšanin Gareth Bale. Portugalcu polako istječe vrijeme i trebalo bi ga unovčiti dok Francuz ima velikih problema sa zakonom. 

Kako tvrdi Sport, u Madrid bi se iz Torina mogao vratiti Alvaro Morata kao zamjena za Benzemu, ali prva je meta Robert Lewandowski. U Realu vjeruju da bi on bio idealan vođa napada, a Poljak nema ništa protiv. Ipak, nešto će se pitati i Bayern.

Također, ono što se planiralo napraviti ovog ljeta, a nije - bilo je dovođenje Davida De Gee. Španjolac bi se pak mogao vratiti u sljedećem prijelaznom roku, iako se Keylor Navas nudi kao odlično rješenje.

Listu transfera nastavio bi Eden Hazard, naravno ako odluči napustiti Chelsea. U Realu bi ga objeručke dočekali jer smatraju da bi Belgijanac bio idealna zamjena za Ronalda.

Na listi želja još je i Marco Verratti, jer Pogba bi navodno mogao u PSG dok listi ne navodi ime, ali otvara mogućnost dolaska i igrača na stopersku poziciju kao zamjenu za Sergija Ramosa i Pepea.