NAVIJAČI BIJESNI

Zvijezde Arsenala ovako su proslavile sramotni 6:0 poraz!

25.03.2014 u 09:16

Bionic
Reading

Težak poraz u derbiju protiv Chelseaja nije pokvario subotnju večer nogometašima Arsenala, koji su se veselili i dobro zabavili na proslavi rođendana djevojke Mesuta Özila...

Arsene Wenger dobio je ružnu pljusku od vlastitih igrača. Njegovu jubilarnu 1000. utakmicu na kormilu kluba nitko iz momčadi nije ozbiljno shvatio pa su si nogometaši Arsenala dopustili poraz 6:0 uz očajno lošu igru i nezalaganje te tako pokazali koliko cijene francuskog stručnjaka.

Nekima to nije bilo dovoljno, pa su večer nakon poraza otišli na rođendansku zabavu Mandy Capristo, 24-godišnje djevojke Mesuta Özila. Osim skupocjenog Nijemca koji je ozlijeđen, na fotkama sa zabave može se još vidjeti Bacaryja Sagnu i Pera Mertesackera s djevojkama, igrače koji su bili na terenu tijekom sramotnog 6:0 poraza. Svi nasmijani i dobro raspoloženi.

Özil je na svojem Facebook profilu objavio sliku s rođendanske zabave, uz komentar 'nezaboravna zabava', što je razbijesnilo navijače Arsenala.

'Drago nam je vidjeti da se bar netko zabavlja nakon poraza 6:0. Preporučujem ti da onog tko vodi tvoje društvene mreže pošalješ na odmor neko vrijeme. A ako to radiš sam, trebao bi ti bolji savjetnik,' napisao je ogorčeni navijač.

Arsenal u utorak igra protiv Swanseaja, a Wenger će imati pune ruke posla s igračima koji definitivno ne pokazuju dovoljno poštovanja...