NAJGORI SCENARIJ

Zvijezda Rijeke izbačena iz momčadi, trener Sopić prelomio i objasnio koji je 'grijeh'

08.12.2023 u 12:40

Bionic
Reading

Rijeka je u nedjelju (17.10, MAXSport 1) domaćin Slaven Belupu u sklopu 18. kola SuperSport HNL-a, a trener Željko Sopić je iz kadra maknuo Lindona Selahija

Nešto tako je dosta dugo 'visilo' u zraku. Lindon Selahi nije produljio ugovor s Rijekom (na ljeto je slobodan igrač), a za to je 'nagrađen' izbacivanjem iz momčadi.

'Kako je slogan ovog kluba 'Krepat ma ne molat', a ne 'Igra tko ima vremena'... Gospodin Selahi će na tribinu. U Hrvatskoj je demokracija, svatko ima pravo izabrati što hoće. Ali stvarno, koliko sam se ja osobno borio za tog dečka, toliko se ne bih borio za svog sina, no dođe i trenutak kada neke stvari moraš prelomiti', rekao je Sopić.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Nagađa se da bi Selahi mogao u zimskom prijelaznom roku napustiti klub kako bi Rijeka dobila barem nekakvu odštetu. U suprotnom igrača čeka sjedanje na tribinama. Najgori scenarij i za Selahija i za Rijeku.

'Mislim da će tu najviše ispaštati sam igrač. Onda ja kao trener, a na kraju i klub, ali on je bio upoznat što odluka o neprodužavanju ugovora nosi. Donio je svoju odluku i to je legitimno. Pa je i klub donio svoju odluku, što je isto legitimno. S tim se dečkom razgovara, priča i pregovara već tri mjeseca', dodao je Sopić.