loše vijesti za kloppa

Zvijezda Liverpoola zbog teške ozljede propušta drugi dio sezone: Veznjak će na teren tek nakon ljeta 2020. godine

25.12.2019 u 11:03

Bionic
Reading

Alex Oxlade-Chamberlain zbog teške ozljede koljena koju je zaradio u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u kojem je njegov Liverpool pobijedio Flamengo s 2:1 propušta ostatak sezone

Alex Oxlade-Chamberlain neće se vraćati na travnjak do kraja ove sezone. Razlog je teška ozljeda koljena koju je zaradio u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u kojem je njegov Liverpool pobijedio Flamengo s 2:1.

Oxlade-Chamberlain je počeo utakmicu, ali u 15. minuti je već morao napustiti travnjak. Detaljne pretrage pokazale su da je ozljeda teže naravi i da propušta ostatak sezone. 26-godišnji venjak slovio je za jednog od najvećih talenata engleskog nogometa, ali karijeru su mu usporile ozljede.

Počeo je igrati nogomet u Southamptonu da bi na ljeto 2011. godine s 18 godina prešao u Arsenal za 13,8 milijuna eura. U londonskom klubu je proveo šest godina, a onda ga je kupio Liverpool za 38 milijuna eura. U Arsenalu je igrao na krilnim pozicijama, ali Jurgen Klopp mu je u Liverpoolu namijenio poziciju središnjeg veznog.

Za Liverpool je ove sezone u 12 utakmica zabio jedan gol, a taman kada se činilo kako se vraća u sjajnu formu, pogodila ga je nova ozljeda i udaljila od nogometa barem do idućeg ljeta.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…