ZDRAVKO HVALI BRATA

Zorana Mamića za izbornika? Ovo mu se neće dopasti

17.09.2015 u 14:00

Bionic
Reading

Dinamo je u srijedu napravio veliko iznenađenje u prvom kolu Lige prvaka. Na maksimirskom stadionu 'modri' su sa 2:1 svladali Arsenal te su tako nakon 16 godina odnosno pobjede nad Sturmom uspjeli svladati nekog od suparnika u ovom elitnom natjecanju

Euforija je zavladala oko maksimirskog kluba, a njegov prvi čovjek, ujedno i najutjecajnija osoba u hrvatskom nogometu, Zdravko Mamić sipao je komplimente na račun Dinama, ali i svog brata, trenera 'modrih' Zorana Mamića.

'Doživljavali smo neviđene udarce, ali ovo je bila noć naših igrača i navijača te naravno trenera Zorana Mamića. Naši igrači su hrabri, sposobni znalci, a trener Zoran Mamić pokazao je da je vrhunski velemajstor. No on nije samo moj brat, on je veliki trener', izjavio je Zdravko Mamić za Sportske novosti

Ponukani Zdarvkovom opčinjenošću Zoranova uspjeha, ali i spoznajom da HNS još uvijek traži izbornika reprezentacije - iako već dva dana Ante Čačić figurira za najozbiljnijeg Kovačevog nasljednika, postavili smo pitanje: Smatrate li da je Zoran Mamić nakon pobjede nad Arsenalom kandidat za izbornika? (anketa ispod članka)

U svega nekoliko sati u anketi je sudjelovalo oko tisuću čitatelja, a oko 76 posto izjasnilo se kako Zoran Mamić nije zaslužio izborničku klupu.

Naravno, kako u anketi mogu sudjelovati svi, teško je procijeniti tko je glasao. I zato zaključaka je nekoliko; dođe li Zoran Mamić na poziciju hrvatskog izbornika - najviše je izgubio Dinamo.

Ili je pak razmišljanje većine da bi u tom slučaju - reprezentacija postala prava 'obiteljska' igrača.

U našoj anketi (ispod članka) možete još uvijek dati svoj glas ZA ili PROTIV mlađeg Mamića.