AGENT OTKRIVA

Znate zašto su Ronalda kao klinca zvali E.T.?

21.01.2014 u 15:12

Bionic
Reading

Iako se život nogometaša gleda kroz povećalo te se znaju brojni detalji iz njihovog privatnog života, ponekad ipak isplivaju nepoznate činjenice

Tako se pred portugalskim novinarima raspričao Aurelio Pereira, koji je u Cristianu Ronaldu vidio veliki potencijal te ga je doveo u lisabonski Sporting.

Ronaldo je kasnije prešao u Manchester United, a potom u Real, gdje je postao najbolji svjetski nogometaš.

'Kada je imao 14 godina, suigrači su ga zvali E.T. jer nije bio s ovog svijeta. Bio je fantastičan u igri s obje noge, a nevjerojatne fizičke sposobnosti i samopouzdanje inspirirali su igrače da mu dodaju loptu', rekao je Pereira, koji je već tada predosjećao veliku Ronaldovu karijeru.

'Mnogi nemaju tu predanost kakvu Ronaldo pokazuje. Sjećam se da je ostajao na treninzima ili u dvorani kako bi bio još bolji. Jedna od njegovih najvećih kvaliteta je u glavi, njegovo samopouzdanje. Brzo je sazrio. Njegova majka igrala je jednu od glavnih uloga u Ronaldovoj karijeri. Uvijek ga je podržavala u njegovom snu da postane profesionalni nogometaš', zaključio je čovjek koji je također sudjelovao u stvaranju Ronaldove blistave karijere.