JARNI UPOZORAVA

'Zna se što se može očekivati od škotskog braniča!'

06.06.2013 u 12:27

Bionic
Reading

Legendarni hrvatski branič Robert Jarni došao je u Zagreb kao trener Hajdukovih juniora na memorijalni turnir Mladen Ramljak, gdje se osvrnuo i na dvoboj Hrvatske i Škotske koji je na rasporedu u petak

Hrvatska i Škotska već su se susretale u kvalifikacijskim dvobojima, onima za SP 2002., kada su dvaput remizirale. Priliku igrati protiv Škota tada je imao i Robert Jarni, koji upozorava da se ovu reprezentaciju ne smije podcjenjivati.

'Sa Škotima je uvijek slično, ne smijemo zaboraviti da s njima imamo tri remija, moramo se pokazati u odličnom svjetlu da upišemo prvu pobjedu,' izjavio je za tportal Robet Jarni koji smatra da nije toliki hendikep što Škotskoj fali cijela obrana:

'Znam da fali, ali zna se što je škotski branič i što možemo očekivati u toj utakmici. Ipak, iako nam nedostaju Luka i Čarli, veći dio igrača je u odličnoj formi i vjerujem da ćemo uspjeti.'

Robert Jarni u Zagreb je stigao u ulozi trenera Hajdukovih juniora koji u četvrtak protiv Porta otvaraju memorijalni turnir Mladen Ramljak.

'Neki igrači mi fale, nažalost, Mašić zbog lakše ozljede, ali većina generacije je ovdje i pojačani smo sa sedam kadeta koji su bili najbolji ove sezone. Turnir je jak, ali Hajduk ovdje uvijek dođe daleko i nadam se da će tako biti i ove godine,' završava legendarni branič koji će ovih dana voditi juniore protiv Porta, Udinesea i Zenita.