EKSPRESNO SE SNAŠAO

Zločesti dečko hrvatskog nogometa već danas potpisuje za novi klub?

29.03.2024 u 09:12

Bionic
Reading

Uoči utakmice 27. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, kada je Istra 1961 dočekala Goricu, iz pulskog kluba povukli su drastičan potez te udaljili Antu Ercega iz momčadi. Povod takvoj odluci bio je sukob 34-godišnjeg napadača sa jednim suigračem

Trener Paolo Tramezzani nije više imao strpljenja s ovim odličnim nogometašem, koji je zapravo genijalac na terenu, ali vrlo problematičan, kako za suce, tako i za vlastitu momčad, a posebice za trenere.

Erceg je ušao u sukob s Garcijom i to ne samo zbog one kazne u ogledu s Rijekom, potom i s Catalom koji ga je poslao na 'hlađenje', a sad je Tramezzani uz podršku vodstva kluba odlučio staviti točku na 'i' na sve njegove ispade.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ove srijede klub je dobio odluku i raskinuo ugovor s Ercegom, koji je u Istru 1961 stigao prije godinu i pol kao slobodan igrač. Od tada je za Zeleno-žute odigrao 44 utakmice te je zabio 18 golova uz još četiri asistencije. Ove je sezone Erceg bio najbolji strijelac momčadi iz Pule, odigrao je 22 utakmice te zabio sedam golova uz još tri asistencije.

No, čini se da neće biti dugo bez 'posla'. Najavljen je već ovog petka u Koprivnici, gdje bi trebao gledati sraz svog - navodno - novog kluba, Slaven Belupa i Osijeka, a prema nekim najavama i nakon tog ogleda - trebao bi staviti potpis na ugovor s Belupom.

Farmaceuti su u krizi rezultata, upisali su četiri uzastopna poraza, a kvalitete Ercega su im itekako dobro poznate.

  • +3
27. kolo SuperSport HNL-a, Slaven Belupo - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL