SP u rukometu

[VIDEO] Zlatko Horvat gotovo sam pregazio Bahrein pa poslao jasnu poruku Argentincima; a objasnio je i zašto protiv Katara nije išlo tako glatko

21.01.2021 u 20:35

Bionic
Reading

Zlatko Horvat se osvrnuo na utakmicu s Bahreinom u kojoj je zabio osam golova

Najbolji strijelac Hrvatske u pobjedi protiv Bahreina 28:18 bio je Zlatko Horvat s osam pogodaka u suparničkoj mreži. Protivničkog golmana posebno je izluđivao lobovima, a nakon utakmice se nije htio isticati već je naglasio dobru igru momčadi.

'Bila je to timska igra. Uvijek se netko istakne. Danas ja, sutra netko drugi, ali to je nebitno. Važno je da smo dobro ušli u utakmicu, da smo ju kontrolirali i zasluženo slavili. Već protiv Katara je bilo dobro. Morate shvatiti da je Katar ozbiljna ekipa koja ne dozvoljava brzo rješavanje lopte i traži prekide. Već tamo je bilo dobro i sada se to nastavilo. Mislim da se dižemo iz utakmice u utakmicu', rekao je Horvat nakon utakmice.

Bahrein je u prvih 19 minuta zabio tek dva gola.

'Dobro smo ih analizirali i znali smo gdje traže prostor za gol. To smo zatvorili pa im je bilo teško prepucati naš blok. Ono što je i prošlo je Šego obranio. Najbitnije je da smo lijepo otvorili utakmicu pa je kasnije bilo lakše', rekao je Horvat pa najavio susret s Argentinom u kojem Hrvatska može riješiti pitanje prolaska u četvrtfinale:

'Znamo što nam znači ta utakmica. Ona nam otvara put u četvrtfinale i tako ćemo pristupiti, kao i svakoj do sad. Dobro ćemo se odmoriti i pripremiti, analizirati ih i uhvatiti četvrtfinale', zaključio je Horvat.

  • +23
Hrvatska - Bahrain, SP u rukometu 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL