put iz rodnog livna

Zlatko Dalić nakon četiri dana hoda stigao u Međugorje, dočekao ga Mate Bulić

10.04.2024 u 23:45

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić stigao je nakon četverodnevnog pješačenja u Međugorje gdje je u srijedu navečer nazočio svetoj misi s prijateljima koji su ga pratili iz rodnoga Livna na hodočašću dugom 120 kilometara.

Brojni navijači hrvatske reprezentacije u Hercegovini objavili su na društvenim mrežama fotografije s izbornikom Dalićem u Međugorju. On je s brojnima od njih zastao i kratko popričao, a na ulazu u Međugorje dočekao ga je hrvatski glazbenik Mate Bulić. Dalić nije htio davati izjave za medije kazavši kako je bio na privatnom hodočašću.

Hrvatski izbornik je u društvu nekoliko prijatelja koji su ga pratili na ovom putu sudjelovao na svetoj misi koju je na vanjskom oltaru Crkve sv. Jakova u Međugorju predvodio fra Dario Dodig, humački gvardijan.

Zlatko Dalić za vrijeme nogometnih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije sa sobom stalno ima krunicu. U Međugorju, svjetski poznatom hodočasničkom središtu zbog tvrdnji vidjelaca da im se tamo ukazuje Gospa, Dalić je prošle godine istaknuo da je posvećenik katolik te da mu je vjera jako važna.