opet francuzi!

[VIDEO] Zlatko Dalić osvrnuo se na protivnike u novom izdanju UEFA Lige nacija: Red je da ih konačno pobijedimo...

16.12.2021 u 19:18

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je protiv koga će igrati u skupini elitnog razreda UEFA Lige nacija. Protivnici su nam ponovno Francuzi, a u skupinu su nam još 'upali' Danci i Austrijanci

'Elitna smo grupa i tu je svaki protivnik težak. Ali nije loša grupa...', rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon ždrijeba i dodao:

'Ponovno Francuzi, ne možemo ih nikako izbjeći. Mislim da bi bio red da ih konačno pobijedimo. S tim sam zadovoljan. Protiv Austrije i Danske može se igrati. Mislim da je to sjajna grupa i da će nam to biti dobra priprema za Svjetsko prvenstvo.'

Trebale bi to biti 'pripremne' utakmice za nastup u Kataru.

Zlatko Dalić izjave Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HNS Hrvatski nogometni savez

'Liga nacija će nam biti dobra, uz dobre utakmice i za nas ovaj put lakša nego što nam je bilo prve dvije godine. Imamo se pravo nadati dobrom rezultatu', ustvrdio je Dalić i nastavio:

'Uvijek je Liga nacija bila važna, ali do sada baš nismo bili uspješni. No, ovaj put imamo protivnike po mjeri, očekujem puno bolje i kvalitetnije izdanje. Što se Francuza tiče, red je da ih pobijedimo. Želio sam Talijane, ali došli su oni i red je da im se revanširamo', zaključio je Zlatko Dalić.