NEMA OPROSTA

Zlatan misli da se izvukao, ali skupo će platiti svoju glupost!

06.03.2017 u 17:11

Bionic
Reading

Iako sudac nije kaznio njegovo udaranje laktom na utakmici protiv Bournemoutha, Zlatan Ibrahimović mogao bi naknadno dobiti tri utakmice suspenzije u Premiershipu, što bi bio veliki udarac u završnici sezone za Manchester United...

Mourinhova momčad nikako da se makne sa šeste pozicije u Premiershipu koja bi klub odvela tek u Europsku ligu sljedeće sezone, a posljednji remi na Old Traffordu protiv Bournemoutha svakako nije bio korak naprijed.

U toj utakmici Zlatan Ibrahimović nije uspio realizirati penal pa je postao tragičar susreta, nakon što je u prethodnim utakmicama sam vukao 'crvene vragove' prema pobjedama. Za 35-godišnjeg Šveđanina Bournemouth bi zaista mogao biti koban, jer mu prijeti i naknadna suspenzija, iako je na terenu prošao nekažnjeno.

Radi se o namjernom udaranju laktom Mingsa u skoku i engleski FA pokrenuo je istragu koja će vjerojatno rezultirati kaznom od tri utakmice suspenzije, što je grozna vijest za Manchester United kojem očajnički trebaju Zlatanovi golovi.

Branič Bournemoutha Tyrone Mings taj je udarac primio kao osvetu za gaženje Ibre kopačkom na glavu koje se dogodilo ranije. Pokrenuta je istraga i protiv njega te mu također prijeti neigranje nekoliko sljedećih utakmica...