Real ga i dalje čeka

Zinedine Zidane objasnio zašto nije koristio Edena Hazarda protiv Granade; Belgijanac nije ozlijeđen, ali Francuz s njim ima poseban plan

24.12.2020 u 21:15

Bionic
Reading

Zinedine Zidane ne želi žuriti s uvođenjem Edena Hazarda u igru nakon ozljede kako bi izbjegao novu ozljedu

Eden Hazard je u Real Madrid stigao na ljeto 2019. godine iz Chelseaja i to za 115 milijuna eura. Trebao je biti igrač koji će pokrpati rupu nastalu odlaskom Cristiana Ronalda, ali Belgijanac je više ozlijeđen nego što igra. Ove je sezone, što zbog ozljeda, što zbog koronavirusa, odigrao tek šest utakmica u dresu Reala.

Navijači su već prestali računati na njega, a već je i sam zaboravio kako je to odigrati nekoliko utakmica u nizu. Na utakmici s Granadom koju je Real pobijedio s 2:0, Hazard je bio na raspolaganju Zinedineu Zidaneu po prvi puta nakon 28. studenog, ali Francuz ga nije ni uvodio u igru.

'Smatrao sam da nije pravi trenutak jer je utakmica bila jako teška', pojasnio je svoju odluku Zidane.

Liječnici su Hazardu odobrili povratak treninzima i utakmicama prije tjedan dana, ali Zidane je još uvijek oprezan. Marca piše da Francuz ima plan s Hazardom kojeg želi u najboljoj mogućoj verziji kada se jednom vrati i ne želi mu stvarati ni fizički ni psihički pritisak oko povratka.

Hazard se svaki puta nakon povratka opet ozlijedio i Zidane sada ne želi ništa prepustiti slučaju, posebno kako je klub napokon krenuo dobrim putem što se tiče rezultata i stvari izgledaju dobro za Real pa nema potrebe za žurbom. Zidane želi polako Hazarda pripremiti za utakmicu s Elcheom 30. prosinca na kojoj će mu vjerojatno dati neku minutažu.