VELIKI ISPIT ZA REAL

Zidane se uzda u Modrića: Ne smije se ponoviti Wolfsburg!

26.04.2016 u 11:41

Bionic
Reading

Trener Reala Zinedine Zidane priželjkuje pobjedu na Etihadu te naglašava da s Modrićem i Kroosom u sredini očekuje dobru igru momčadi i u napadu i u obrani...

Real ganja 11. naslov prvaka Europe. Na putu do velikog finala stoji mu Manchester City kojem je to prvi nastup u polufinalu Lige prvaka u povijesti kluba.

Malotko je očekivao City u završnoj fazi natjecanja, ali izbacio je PSG u dvije utakmice i sada prijeti i madridskom klubu. Trener Reala svjestan je da neće biti lako, no vjeruje u pozitivan rezultat.

'Ne znam je li remi dobar rezultat. Pokušat ćemo zabiti golove i ne primiti ih. Naša želja kad izađemo na teren je pobijediti,' izjavio je Zinedine Zidane pa se osvrnuo na svoju veznu liniju:

'Moramo biti dobri u napadu i u obrani. Kad imaš igrače poput Modrića i Kroosa, želiš da se puno toga napravi u napadu, ali moraš se i braniti. Ne želim da se dogodi isto što i u Wolfsburgu. Patit ćemo na terenu, ali ako se držimo zajedno i budemo organizirani, imat ćemo svoja oružja.'

'Ponekad nam samo fali koncentracije, kod kornera ili prekida. Moraš igrati 90 minuta vrhunski ako želiš nadmašiti rivala. Ako budemo koncentrirani svaku minutu, protivniku će biti teško,' zaključio je francuski strateg.

Španjolski mediji očekuju Luku Modrića od prve minute, zajedno s Kroosom i Casemirom u sredini, dok će Mateo Kovačić priliku čekati s klupe.