odmara ga

Zidane se odrekao usluga Luke Modrića ovog vikenda: Misli da mu neće trebati...

30.03.2019 u 16:13

Bionic
Reading

Zidane Zidane odlučio je dati slobodan dan Luki Modriću ove nedjelje koji neće biti ni na klupi u dvoboju protiv Huesce, ali očekuje se da će ga koristiti u sljedećem kolu protiv Valencije...

Naš 33-godišnji veznjak znao je propuštati utakmice i pod bivšim trenerom Santiagom Solarijem, no u to je vrijeme Real jurišao na tri fronta i bilo je potrebno sačuvati igrače svježima.

  • +8
Real Madrid - Barcelona, Primera, 2018/19. - EPA Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Rodrigo Jimenez/EPA

Međutim, sada kada je madridski klub ispao iz Lige prvaka i Kupa kralja, možda je malo iznenađujuće da je Zinedine Zidane odlučio ne koristiti Luku Modrića ovog vikenda u Primeri.

Naime, naš reprezentativni kapetan nije se našao na popisu igrača za dvoboj protiv Huesce, zajedno s Kroosom, Asensiom i Varaneom.

Francuski stručnjak u ovom će dvoboju pokušati isprobati mlade snage u veznom redu Reala, prije svega Ceballosa i Llorentea, a pod Zidaneom se i Isco vratio nakon dugo vremena u prvi plan.

Ipak, Modrić bi se trebao brzo vratiti na travnjak, jer sljedećeg tjedna još nema na rasporedu Lige prvaka u utorak i srijedu, već se igraju nacionalna prvenstva.

Vjeruje se da će igrati u srijedu protiv Valencije, u dvoboju kojeg Zidane vidi kao veći izazov za svoje zvijezde u borbi s Atleticom za drugo mjesto u španjolskom prvenstvu...