glasine ili...

Zidane se dotaknuo Neymara: Za deset dana reći ću vam sve!

18.05.2018 u 18:49

Bionic
Reading

Još je uvijek vlasnik najskupljeg transfera u povijesti nogometa. Naravno, riječ je o Brazilcu Neymaru, koji je prošlog ljeta za 222 milijuna eura preselio iz Barcelone u PSG, a već ovog ljeta navodno bi sjajni Brazilac mogao napustiti francusku prijestolnicu i preseliti u Madrid

Neymar je nezadovoljan u PSG-u i zato bi otišao iz Pariza. Real pak želi iskoristiti njegovo nezadovoljstvo te ga dovesti na Santiago Bernabeu.

Prema glasinama u Španjolskoj Neymar je navodno već dogovorio osobne uvjete s Realom, i sada je na Perezu da finalizira transfer s na razini klubova.

A da se nešto 'kuha' između Reala i PSG-a, nagovijestio je i trener Zinedine Zidane koji je prije nekoliko dana naglasio kako 'vjeruje da Neymar i Cristiano Ronaldo mogu dobro funkcionirati i igrati zajedno'.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Očito je tom rečenicom previše otkrio, pa je sada - a uoči utakmice finala Lige prvaka - pokušao ublažiti svoju izjavu.

'Ne želim pričati o igraču koji nije jedan od mojih. Ostalo nam je još deset dana do kraja sezone i dvije utakmice (op.a prvenstvena kod Villarreala i finale LP-a protiv Liverpoola). Nakon toga ćemo razgovarati o svemu što vas zanima", rekao je novinarima Zinedine Zidane.

  • +11
Liga prvaka, polufinale: Real - Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Jose Cuesta/261/Cordon Press