PREOKRET U RIMU

Zidane opet u Kovačiću pronašao tajnog aduta?

17.02.2016 u 16:12

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskih i španjolskih medija, Mateo Kovačić mogao bi startati od prve minute i ove srijede u dvoboju protiv Rome...

Nakon što ga je Zinedine Zidane ubacio od prve minute u utakmici protiv Athletica u subotu, Mateo Kovačić ponovo bi mogao dobiti priliku zaigrati među prvih 11 i to ove srijede u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Naime, iako ga francuski strateg nije imao namjere gurati u prvi plan u ovoj važnoj utakmici u Rimu, ozljeda Jamesa Rodrigueza na posljednjem treningu otvorila je mjesto u prvoj postavi, a upravo je Mateo glavni kandidat da ga popuni.

Ako se James ne oporavi od bolova u leđima, Zidane će u prvu momčad ubaciti ili Jesea te ga gurnuti u napad ili Kovačića koji bi bio četvrti u veznoj liniji, zajedno s Modrićem, Kroosom i Iscom. No čak i ako ne uđe među 11, Mateo bi trebao dobiti minutažu barem u drugom poluvremenu.

Podsjetimo, od ranije je ozlijeđen Gareth Bale što otvara prostor za igrače iz drugog plana. Dvoboj Rome i Real počinje u standardnom terminu Lige prvaka u 20:45.