šamar za velšanina

Zidane odlučio poniziti Garetha Balea do kraja: Šalje ga igrati u treću ligu?

10.05.2019 u 09:38

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama The Suna, Zinedine Zidane čvrsto je odlučio da ne želi više koristiti Garetha Balea te ga u dogovoru s upravom namjerava premjestiti u B momčad Reala koja trenutno igra u trećoj ligi, kako bi ga natjerao da napusti Madrid u kojem ima preveliku plaću, a premalo toga daje u zadnje vrijeme…

Već tjednima se u Španjolskoj piše o famoznom razgovoru Zinedinea Zidanea i Garetha Balea, tijekom kojeg je francuski stručnjak objasnio slavnom nogometašu da na njega ne računa uoči sljedeće sezone.

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Težak je to udarac za Velšanina koji je još prije samo godinu dana bio heroj Reala u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola, a vjerovalo se da će biti prva violina momčadi nakon odlaska Ronalda, no potpuno je podbacio ove sezone.

Ipak, njegov menadžer Jonathan Barnett potvrdio je kako Bale unatoč svemu namjerava ostati u Realu i pokušati se izboriti za mjesto u momčadi. Razlog je što nema zainteresiranih klubova koji bi mu ponudili 17 milijuna eura godišnje plaće.

Međutim, britanski The Sun saznaje kako je plan Zidanea i uprave Reala poslati Garetha Balea u B momčad Reala koja trenutno nastupa u trećoj ligi, s određenim izgledima izboriti plasman u drugu u završnici prvenstva, kako bi ga dodatno ponizili i natjerali da ipak ode iz Madrida i pronađe pošten klub.

Dakle, situacija oko Balea je potpuno eskalirala i netko će morati sljedećih mjeseci popustiti, inače će jedan od najcjenjenijih nogometaša svijeta završiti tamo gdje mu nije mjesto, što nije dobro za nikog…