NIKAD VIŠE PRIJATELJI

Žestoki sukob u Red Bullu: Vettelu pokazan 'srednji prst'!

24.03.2013 u 13:44

Bionic
Reading

Svjetski automoto mediji uspjeli su uočiti srednji prst koji je pokazao Mark Webber Sebastianu Vettelu nakon što ga je prešao na Sepangu

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1, Sebastian Vettel u Red Bullu, slavio je na drugoj utrci sezone, Velikoj nagradi Malezije, ispred momčadskog kolege Marka Webbera, no tek nakon što je prekršio obavijest iz boksa..

Nakon drugog izlaska iz bokseva Webber je bio vodeći, a Vettel nedugo nakon toga drugoplasirani vozač utrke. Naredba momčadi bila je ušteda goriva i guma do kraja utrke, te održavanje trenutnih pozicija na stazi. No, to se nije svidjelo Vettelu koji je preuzeo stvar u svoje ruke i pretekao Webbera na stazi!

Australac je na proglašenju pobjednika bio na rubu suza, osudio je svog kolegu i odbio ispriku, a isto je učinio i šef momčadi Christian Horner


Oko kamere uhvatilo je zanimljiv trenutak netom nakon Vettelova pretjecanja, kada je Webber ispružio lijevu ruku i pokazao mu srednji prst, čime je jasno dao do znanja što u tom trenutku misli o potezu momčadskog kolege.

Podsjetimo, sukob Vettela i Webbera ima svoje korijene još iz 2010. godine i Velike nagrade Turske, kada su se sudarili na stazi u sezoni u kojoj su se međusobno borili za titulu. Niti jedan nikad nije htio priznati da je kriv za sudar, a nakon toga međusobno se toleriraju uglavnom samo kad to momčad traži od njih.