BORBA MIŠLJENJA

Žestoka rasprava o Kovaču, Štimcu i igračima na Fejsu!

16.10.2013 u 21:01

Bionic
Reading

Nakon što je objavljena vijest kako je Niko Kovač izabran za novog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije čitatelji tportala mahom su pozdravili prvenstveno odlazak Igora Štimca, ali i dolazak legendarnog kapetana

Čitatelji tportala na Facebooku dali su si oduška i prokomentirali su dolazak Nike Kovača na mjesto izbornika 'kockastih'. Velika većina zadovoljna je dolaskom Kovača umjesto Štimca i vjeruju kako bi se Hrvatska ipak mogla kvalificirati na Svjetsko nogometno prvenstvo.

'Niko Kovač je najbolji izbor. Bio je vođa, na terenu borac, a i rezultati mlade reprezentacije su impresivni', mišljenja je Hval, s kojim se slaže velik broj čitatelja koji si dali podršku Niki Kovaču.

'Treba puno truda da se šteta ispravi, ali nadajmo se da Kovač to može', smatra Anita, a Antonija kaže kako 'Hrvatska može proći uz jaki trud i volju'.

No neki smatraju kako je najveći problem u igračima.

'Njima ne pomaže ni 100 izbornika. Ovako kako igraju treba izmijeniti pola momčadi, a ne izbornika', smatra Nikola, a njegovo mišljenje podupire i Siniša koji tvrdi kako 'nije samo trener kriv što ovih 11 igrača ne igra kako treba'.

'Kovač ne može pomoći. Izbornik bira igrače, a što ako nema koga izabrati? Problem je što trenutno Hrvatska nema dobre igrače, nije glavni problem izbornik, tko god bio', napisali su čitatelji na Facebooku.


'Drago mi je što je Niko preuzeo reprezentaciju, ali problem po njega jest što je repka u komi i trebat će uložiti puno truda da ju vrati. On to može, ali samo ako sluša sebe i da njegova riječ bude zadnja', napisao je Goran.

Za neke čitatelje cijela ova priča o smjeni Štimca je došla u krivi tren.

'Mislim da se smjena dogodila prekasno. Moral i samopouzdanje je uništeno, ali nada umire posljednja', napisao je Oliver, dok Sonja tvrdi kako 's igrom iz zadnje dvije utakmice Hrvatska ne može nikuda, pa ni u Brazil'.