SUPERSPORT HNL

Zekić se oprašta od Koprivničana: Podravske štuke će nadglasati Torcidu

18.05.2023 u 16:51

Bionic
Reading

Slaven Belupo će u petak od 16 sati u sklopu 35. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige (MAXSport 1, MAXtv) ugostiti splitski Hajduk na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. Utakmicu je na press konferencij inajavio trener Koprivničana Zoran Zekić

Utakmicu, koja je za njega ujedno i oproštajna, na press konferenciji je najavio trener Koprivničana Zoran Zekić.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Nisam razmišljao o oproštaju, ali istina, ovo je moja zadnja utakmica u Koprivnici. Brzo mi je sve to prošlo. Bilo je puno posla, uspona i padova, bilo je lijepih stvari i samo njih ću pamtiti. Takav sam čovjek i tako to mora biti. Radi svega toga idemo odigrati dobru utakmicu protiv dobrog protivnika. Još je malo posla pred nama prije odmora. Želimo se pokazati u najboljem mogućem svjetlu', rekao je Zekić čija je velika želja od Koprivničana se oprostiti velikom pobjedom.

'Naravno, svaka pobjeda puno znači i svakako bi bili lijepo oprostiti u slavljeničkom tonu', zaključio je Zekić koji se na press konferenciji pojavio u majici medijski sve eksponiranije navijačke skupine Podravske štuke.

'Siguran sam da će nadglasati Torcidu, nisam ovo obukao bez veze. Ta mi je priča s njima najdraža. Želim da se nastaviti graditi identitet kluba, a ovo je najbolji način, Ta djeca igraju nogomet u Koprivnici i iskreno navijaju i ovaj klub će im uvijek puno značiti', zakuhao je atmosferu pred subotnji derbi trener Koprivničana.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.