KRAJ TRAKAVICE

Zec u Genclerbirligiju za dva milijuna eura

26.05.2010 u 20:48

Bionic
Reading

Iako se već mjesecima pisalo kako će Ermin Zec napustiti Šibenik i Šubićevac, u srijedu se napokon krenulo u finalizaciju tog posla. Povremeni reprezentativac BiH trebao bi sljedeće sezone igrati u turskom Genclerbirligiju

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, završila je trakavica oko transfera Ermina Zeca. Neslužbeni izvori govore kako su direktor Šibenika Marko Karađole i direktor turskog Genclerbirligija Cek Onuck izmijenili faksove s potpisima za transfer, koji je praktički obavila agencija Playmaker.

Cijeli posao, prema pisanju Slobodne Dalmacije, vrijedan je dva milijuna eura, a Zeca od dresa turskog prvoligaša dijeli samo zdravstveni pregled koji će dosadašnji napadač Šibenika obaviti poslije utakmice Njemačka - BiH.

Kako će raspodijeliti novac? Pola ide Zecu, 900.000 eura Šibeniku, a 100.000 eura Iskri iz Bugojna, njegovom matičnom klubu. Zec se, pak, izborio za odlične uvjete glede godišnje plaće, imat će 500.000 eura neto po sezoni, na čemu bi mu pozavidio i lijepi broj nogometaša iz 'liga petice'.

'Nije sve gotovo, od završetka transfera dijele nas neke sitnice, no mogu sa sigurnošću od 95 posto izjaviti kako je Genclerbirligi novi klub Ermina Zeca. Turci su bili najbrži i najkonkretniji', potvrdio je direktor Šibenika Karađole.