NAJNOVIJE INFORMACIJE

Zdravstveno stanje Schumija: Čudo nije na vidiku!

17.02.2015 u 12:11

Bionic
Reading

Prema pisanju britanskog Daily Expressa, Michael Schumacher i dalje ne može govoriti, kretati se te se nalazi u stanju limitirane svjesnosti okoline…

Legendarni 46-godišnji vozač Formule 1 prije 14 mjeseci doživio je tešku nesreću skijajući u francuskom Meribelu. Zbog ozljeda glave dugo je bio u stanju inducirane kome u bolnici u Grenobleu, da bi prošlog ljeta svoju rehabilitaciju nastavio u svom domu na jezeru Ženevi.

Službenih informacija i dalje nema, a britanski Daily Express iz krugova medicinskog osoblja uključenog u oporavak doznaje kako je Schumijevo stanje i dalje dosta loše, a oporavak spor i mukotrpan.

'Čudo nije na vidiku,' rekao je medicinski izvor Britancima, uz objašnjenje kako i dalje nije sposoban govoriti, kretati se te ima limitiranu svjesnost okoline.

Za sedmerostrukog F1 prvaka brine se medicinska ekipa od 15 članova s profesorom Jean-Francois Payenom na čelu, a obitelj je dosad potrošila više od deset milijuna funti na rehabilitaciju. Ipak, garancija da će se potpuno oporaviti nema.

Jednaku dramu proživljava i obitelj Julesa Bianchija, francuskog vozača koji je stradao tijekom Velike nagrade Japana. Prošlo je više od četiri mjeseca, a njegovo stanje je nepromijenjeno. Prema posljednjim informacijama, u svjesnom je stanju, ali ne može disati bez pomoći aparata.