čeka se samo potvrda

Zbog ove vijesti o Lionelu Messiju, Argentina je na nogama

30.12.2018 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na kojem je s Argentinom ispao u osmini finala od Francuske, Lionel Messi, po mišljenju mnogih jedan od najvećih nogometaša u povijesti, odlučio se na povlačenje iz reprezentacije

Međutim, pola godine kasnije, Lionel Messi, po svemu sudeći, promijenio je odluku. Naime, predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Claudio Fabian Tapia najavio je da će se Messi najvjerojatnije vratiti u reprezentaciju na Copa Americi koji počinje sredinom lipnja 2019. godine.

  • +26
SP 2018., osmina finala: Francuska - Argentina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

On je s Messijem pregovarao tijekom finala Copa Libertadoresa u Madridu a tema je bila povratak među 'gaučose'.

'Leo nikad nije otišao iz reprezentacije i ne sumnjam da će se vratiti čim ga pozovemo', naglasio je Tapia.

Messi je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje je Argentina razočarala, odlučio odmoriti se od reprezentacije a zbog toga je propustio sve utakmice u argentinskom dresu nakon Mundijala.

Dakle, iako još nije službeno potvrđeno, argentinski mediji vjeruju kako će se Messi vratiti u nacionalnu momčad za Copa Americu koja počinje 14. lipnja u Brazilu.

A sve to izazvalo je veliko oduševljenje među navijačima, koji još uvijek vjeruju, da nakon svih klupskih trofeja, Messi može i s reprezentacijom napraviti nešto veliko.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX