SNIMKA SVE GOVORI

Zbog ove sramotne glume Mandžukić propušta polufinale!

11.04.2013 u 09:08

Bionic
Reading

Iako se Mario Mandžukić još jednom proslavio protiv Juventusa, nažalost, zbog sramotne glume Giorgija Chiellinija, hrvatski reprezentativac neće moći igrati prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Naime, Chilellini je u sedmoj minuti odglumio 'brutalni' start pa je sudac Carballo Mandžukića 'nagradio' - žutim kartonom

Golovima Marija Mandžukića i Claudija Pizarra u srijedu navečer Bayern je u Torinu savladao Juventus 2:0 i prošao u polufinale Lige prvaka s ukupnim rezultatom 4:0.

Mandžukić je zabio prvi gol u 63. minuti, a bio je to njegov drugi gol u Ligi prvaka u karijeri nakon što je prvijenac postigao u prvoj utakmici osmine finala protiv Arsenala.

'Ključno je bilo što smo igrali onako kako smo igrali u Münchenu. Bila je dobra atmosfera i teška utakmica. Znali smo da moramo ostati hladnih glava i zabiti jedan gol, što smo i napravili. Oduševljen sam zbog gola, ali još sam više oduševljen što smo prošli. Nismo još gotovi', prenosi Mandžukićeve riječi službena Bayernova web-stranica.

Bayernov trener Jupp Heynckes bio je razumljivo zadovoljan prikazanom igrom svoje momčadi.

'Prošli smo u polufinale nakon što smo pobijedili veliku momčad, snažnog protivnika. Bio je užitak igrati ovdje na tako modernom stadionu u ovoj atmosferi. Očekivali smo pritisak Juventusa od starta. Na početku smo prelako gubili loptu i nismo bili organizirani u obrani zbog čega smo upadali u probleme s vremena na vrijeme. Ali malo po malo preuzimali smo kontrolu utakmice. Pokazali smo svu klasu u drugom poluvremenu kada nismo izgledali u problemima u nijednom trenutku, tako da je to zaslužena pobjeda', rekao je Heynckes.

Dodajmo još kako je zbog žutog kartona suca kritizirao komentator Sky televizije Marcel Reif koji smatra kako nije imalo smisla dodjeljivati španjolskog suca za Bayernovu utakmicu kada su druga dva člana polufinalne četvorke španjolski klubovi.

'UEFA nema sve šalice u ormaru', rekao je Reif.

Sramotna Chiellinijeva gluma
Juventus - Bayern 0:2