NALJUTILI LEWISA

Zbog ove fotke fanovi su izvrijeđali Hamiltona!

20.08.2013 u 11:11

Bionic
Reading

Hamiltonovo fotografiranje psa Roscoea i stavljanje slika na Twitter dozlogrdilo je njegovim fanovima

Svjetski prvak iz 2008. godine poznat je po velikoj ljubavi prema svom psu, koji je njegova najčešća tema na Twitteru. No, što je previše, previše je. Zaradio je čitav niz uvreda na svoju posljednju objavljenu fotografiju, na kojoj Roscoe sjedi s iglama zapiknutima po cijelom tijelu, uz objašnjenje 'nije mu bilo dobro, pa je prošao akupunkturu'.

Jedan of fanova pitao je Lewisa je li si tetovirao na čelo da je Roscoe akupunktiran, dok je drugi napisao da je prije mislio za Hamiltona da je kul, ali sad više nije siguran. No tek kad ga je treći pitao je li sam napravio akupunkturu, Britanac je poludio i ljutito na Twitteru napisao:
'kako bih ja dovraga znao izvesti akupunkturu?'.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Hamilton ljude iznervirao sa svojim psom. Tijekom vikenda u Monte Carlu Roscoe je bio poseban gost Mercedesove momčadi.

'Nema mjesta za psa u F1 boksu. To nije fer prema životinji, ali također i pokazuje da Mercedes predaleko ide da bi zadovoljio Lewisa. Nema šanse da bi mu to McLaren dopustio. Lewis mora odlučiti želi li biti F1 vozač ili hip hop zvijezda.,' poručio mu je bivši F1 vozač John Watson.