VIŠAK U ATLETICU

Zbog njega je Mandžo patio, a sada ide u Kinu po bogatstvo

04.02.2016 u 18:41

Bionic
Reading

Iako je prošle zime stigao kao pojačanje u madridski Atletico te treneru Simeoneu pomogao da se riješi Mandžukića, Fernando Torres doživio je istu sudbinu

Fernando Torres u siječnju prošle godine stigao je na posudbu iz Milana u svoj Atletico. I od njegova dolaska Mandžukićev kontinuitet u Simeoneovoj momčadi je patio.

No kako je Torres došao, tako bi mogao i otići. Naime, ni on se nije uspio nametnuti argentinskom stručnjaku, pa se, prema pisanjima španjolskih medija, pojavila opcija preseljenja u Kinu.

Prije nekoliko dana iz tog je kluba za vrtoglavih 42 milijuna eura Kinezima je prodan Jackson Martinez, a sada bi mogli još trojica igrača - uz Fernanda Torresa, to su Gabi i Thiago Mendes.

Prelazni rok u kineskoj Superligi traje do kraja veljače, a Kinezi ove godine troše na transfere u rangu premiershipa. Samo ove zime izdvojili su skoro 250 milijuna eura, a Atletico je uzeo dobar dio kolača.

Osim toga, Torres je nezadovoljan jer Atletico ne namjerava otkupiti njegov ugovor od Milana i vrlo rado bi pred kraj karijere želio potpisati možda i najunosniji ugovor života.