Utakmica života

Završena još jedna sezona sportsko-zabavnog TV reality show-a

19.06.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Erick Tsutida Vanzela ovogodišnji je pobjednik Utakmice života

Četvrta sezona nogometno-zabavnog formata Utakmica života završena je utakmicom između polaznika showa i mlade U-20 reprezentacije Hrvatske. Na stadionu GNK Dinamo na Maksimiru utakmica je završila pobjedom mladih reprezentativaca, a proglašen je i pobjednik ove sezone Utakmice života. Po izboru stručnog stožera, najviše je pokazao i zaslužio potpis ugovora s GNK Dinamo u vrijednosti 13.500,00 eura na godinu dana dvadesetogodišnjak Erick Tsutida Vanzela.

'Presretan sam i ponosan zbog pobjede u Utakmici života i prilike da potpišem ugovor s GNK Dinamo. Veliko hvala svima koji su sudjelovali i omogućili mi ostvarenje sna! Svjestan sam da sada kreće novo dokazivanje i da je ispred mene jako puno teškog rada, ali ja sam spreman. Jednu Utakmicu života sam odigrao, nova tek kreće.' – izjavio je Erick Tsutida Vanzela, ovogodišnji pobjednik Utakmice života i novi igrač GNK Dinamo

Idejni začetnik i direktor projekta je Ivan Rukavina te je ovim povodom rekao: 'Jako sam zadovoljan četvrtom sezonom Utakmice života i s ponosom mogu reći da su reakcije sa svih strana iznimno pozitivne! Kvaliteta produkcije, sadržaja, rezultati gledanosti, u svemu smo napravili novi kvalitativni iskorak. Dio igrača naše ekipe definitivno ima pravo nadati se prilici na višoj razini od one na kojoj trenutno igraju. Zahvaljujem klubu partneru GNK Dinamo što se priključio Utakmici života, partneru projekta HNS-u i svim sponzorima. Drago mi je što smo odradili još jednu sezonu te što iz sezone u sezonu dižemo kvalitetu projekta u svim segmentima. Ericku još jednom čestitam i želim mu da dokaže da može igrati nogomet na visokoj razini.'

Utakmicu su svojim dolaskom uveličali predsjednik HNS-a Marijan Kustić i savjetnik Zorislav Srebrić, glavni instruktor Petar Krpan, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i član Uprave GNK Dinamo Dario Šimić, Darko Podnar također kao član Uprave GNK Dinamo, Sergej Jakirović, trener NK Rijeka i mnogi drugi.

Utakmica života jedinstveni je koncept u kojem su sudjelovali nogometaši stari od 18 do 25 godina. Najboljih 30 treniralo i pokušalo pokazati stožeru Tomislava Ivkovića zašto baš oni zaslužuju glavnu nagradu – potpis vrijednog ugovora s hrvatskim prvoligašem. Ova sezona Utakmice života kroz 7 epizoda gledatelje je vodila do finala prikazujući svakodnevne aktivnosti igrača, intenzivne treninge po najmodernijim metodama, ali i trenutke zabave i opuštanja. Kandidati nakon ovoga sa sobom zasigurno nose puno lijepih iskustava i uspomena vrijednih pamćenja, a Ericka čekaju novi izazovi i nova sezona koja uskoro kreće.