RUKOMETNI SVIJET ZGROŽEN

Zastrašujući detalji zamalo smrtonosnog napada! Francuzi doznaju gdje je njihova rukometna zvijezda sve ubodena nožem

02.01.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Francuska je zgrožena nasilnim napadom na njihovog rukometnog reprezentativca Elohima Prandija koji se nalazi u bolnici, a procurili su novi zastrašujući detalji

Podsjećamo, Elohim Prandi bio je žrtva napada te je zadobio nekoliko uboda nožem tijekom novogodišnje noći. Hitno je hospitaliziran, ali je izvan životne opasnosti.

Francuski mediji donose nove zastrašujuće detalje napade koji je mogao biti smrtonosan. Naime, 23-godišnji vanjski igrač PSG-a uboden je nožem u prsa, blizu pluća i slezene, ali srećom niti jedan od uboda nije oštetio vitalne organe.

'Klub izražava ogorčenje suočenim s ovom agresijom i daje punu podršku Elohimu Prandiju, kao i njegovoj rodbini da prođu kroz ovu iskušenje', piše u priopćenju PSG-a.

Policijska istraga je u tijeku, užasnom napadu na ulicama Pariza svjedočilo je nekoliko osoba, neke od njih su ili će biti ispitane.

Lijevi vanjski s deset nastupa za reprezentaciju bio je sigurni putnik na EURO od 13. do 30. siječnja u Mađarskoj i Slovačkoj, a nije bio na prvim pripremama zbog pozitivnog testa na Covid-19.