opekli se na alvesu

Zar će Barca i ove godine napraviti takvu glupost i razljutiti navijače?

24.05.2017 u 09:09

Bionic
Reading

Iza Barcelone je jedna od slabijih sezona jer kada ovaj katalonski klub završi bez trofeja, to se može smatrati - promašajem. Doduše, ove subote može osvojiti Kup kralja u ogledu protiv Deportivo Alavesa

Nakon relativno neuspješne sezone, u kojoj će imati priliku osvojiti samo jedan trofej, momčad Barcelone u sljedećoj će sezoni morati biti kudikamo konkretnija. Još se ne zna tko će naslijediti Enriquea, ali nagađa se da će to biti Ernesto Valverde, međutim sigurno će biti i bitnijih promjena u igračkom kadru.

Među onima čiji se odlazak sve glasnije spominje legendarni je Andres Iniesta, 33-godišnjak koji je cijelu karijeru odigrao u Barceloni, a novi klub trebao bi mu biti Juventus.

Prošle sezone Barcelona se olako riješila Danija Alvesa, brazilskog braniča koji je ove sezone, posebice posljednjih tjedana, jedan od najboljih igrača 'Stare dame' i koji je među najzaslužnijima za to što je Juventus u finalu Lige prvaka. 

Dakle njegovim putem mogao bi i Iniesta, a ako je Juventusova namjera uistinu dovođenje 33-godišnjeg veznjaka, onda se pitamo može li Barcelona napraviti još jedan takav propust? Jer sigurni smo da Juventus ne kupuje naslijepo i bez praćenja igrača duže vrijeme.

Pa ako u veznom redu, uz Pjanića, ima mjesta i za Iniestu, sigurni smo da bi mogao igrati i u Barceloni. Iniestu ugovor s Barcelonom veže do ljeta sljedeće godine, a gotovo je sigurno da mu klub neće ponuditi novi.

  • +8
Barcelona - Juventus, uzvrat četvrtfinala LP Izvor: Reuters / Autor: Albert Gea