Sportsko-zabavni show

Zaposlenici LRH odmjerili snage s 11 nogometaša Utakmice života

01.06.2021 u 10:55

Bionic
Reading

Sportsko-zabavni show „Utakmica života“ označio je povratak velikih događanja u Opatiju

Pod stručnim vodstvom proslavljenog Vatrenog Aljoše Asanovića 11 mladih nogometaša natječe se za vrijednu nagradu – jednogodišnji ugovor s NK Gorica. Svoj trenutak u ovom showu dobili su i zaposlenici LRH koji vole nogomet. Na utakmici u Opatiji odmjerili su snage s nogometašima iz showa Utakmica života.

Barbara Mesić, članica Uprave Liburnia Hotels & Villas nakon utakmice je izjavila:

„Iznimno mi je drago što je organizator prepoznao Opatiju kao sportsku destinaciju i što je Liburnia dio ovog spektakla koji prethodi dugo očekivanom Europskom nogometnom prvenstvu. Ponosna sam na cijeli LRH tim koji se danas suprotstavio natjecateljima „Utakmice života“, koji su vrhunski nogometaši i od kojih će jedan u konačnici postati član hrvatskog prvoligaša HNK Gorica. Mi smo svim sudionicima Utakmice života omogućili da se osjećaju sigurno i ugodno tijekom boravka u hotelu Ambasador i Opatiji, jer ove godine sigurnost je na prvom mjestu.“

Nogometaši su tijekom trajanja showa smješteni u jednom od hotela Liburnia Hotels & Villas, hotelu Ambasador. Nakon zahtjevnog treninga čeka ih vrijeme za opuštanje, odmor i uživanje, a za sudionike showa u hotelu Ambasador su pripremili i druge sadržaje. Nogometaši su imali prilike ispuniti svoje slobodno vrijeme uz tečaj plesa, gastro radionicu na temu sportske prehrane, opustiti se na vožnji jahtom po opatijskoj rivijeri i razgledavanju podmornice.

Opatija je moderna turistička destinacija koja zaista ima što za ponuditi, a ovakva događanja su odlična promocija grada. U budućnosti je plan privući čim više ovakvih događanja, ne samo iz sportske i zabavne industrije, već i filmske, gaming, medicinske, bankarske i drugih industrija. Barbara Mesić je dodala kako je jako važna suradnja s Gradom Opatijom, lokalnim turističkim zajednicama i ostalim partnerima iz ugostiteljskog sektora kako bi to i ostvarili. Još jednom je naglasila važnost sigurnosti te je izjavila: „Dajemo sve od sebe kako bi se naši gosti tako osjećali u svim objektima LRH. Velik broj naših zaposlenika je cijepljen, a cijelo naše osoblje posebno je obučeno kako bi osiguralo sigurnost gostiju bez odricanja od udobnosti i vrhunskog gostoprimstva. Svi naši objekti dio su projekta „Safe stay in Croatia“ i imaju nacionalnu oznaku sigurnog boravka.“

Igrači nastavljaju trenirati u najbolje opremljenom nogometnom kampu u Opatiji po vrhunskim metodama nogometnog stožera, a na kraju showa će imati priliku odigrati utakmicu s mladom generacijom nogometaša, U-20 reprezentacijom Hrvatske 2. lipnja na stadionu HNK Gorica. Najbolji igrač u kampu i utakmici nakon procjene svih kriterija dobit će jednogodišnji ugovor s HNK Gorica i priliku za napredak u karijeru.

Show se prikazuje na HTV2 od 25. svibnja. Kroz 7 epizoda gledatelji imaju uvid u svakodnevne treninge nogometaša koje uz Asanovića savjetuje i prati Danijel Pranjić i ostatak stručne sportske ekipe.

Utakmica života koja se odvija u Opatiji definitivno je privukla interes javnosti za gradom koji ima puno toga za ponuditi starim i novim ljubiteljima predivne kvarnerske prirode, ugodne klime i opuštajuće atmosfere uz vrhunsku kvalitetu usluge u Liburnia Hotels & Villas. Više o sadržajima hotela na www.liburnia.hr.