ČUDAK ZA ČUDAKA

Zamjena za Suareza; novi 'luđak' u Liverpoolu?!

02.08.2014 u 18:33

Bionic
Reading

Brendan Rodgers, mendažer Liverpool, javno je hvalio Marija Balotellija te dao nagovijestiti kako bi baš on mogao biti igrač koji će zamijeniti Luisa Suareza. Ako ništa, igrač je to koji je, slično kao i Urugvajac, imao velikih problema s ponašanjem

Liverpool je dosad kompletirao transfere Emrea Cana, Lazara Markovića, Divocka Origija, te trojca iz Southamptona – Llalane, Lovrena i Lamberta. No, čini se kako bi njihov trener volio u redovima Redsa vidjeti još ponakog igrača.

'I dalje postoje jedno ili dva područja koje bismo voljeli ojačati. Nema smisla sada govoriti točno o čemu se radi – jednostavno bi bio vrlo, vrlo sretan, kada bi nam to pošlo za rukom' – rekao je Rodgers, ali onda postao i specifičan, kada su ga pitali o Balotelliju:

Balotelli je veliki talent, sjećam ga se još iz vremena kada je igrao za milanski Inter, te kasnije za City. On im sve kvalitete koje su potrebne; visok je gotovo 190 cm, brz je, ima odličan dodir s loptom te zna zabijati golove' – punih je usta hvale bio Rodgers, te dodao:

'Ako mu je glava na pravom mjestu, ako je potpuno koncentriran i ako je njegov životni stil u redu, onda je on top igrač koji je pojačanje za svaku momčad na svijetu' – zaključio je Rodgers, koji bi očito volio vidjeti Talijana u redovima Redsa.