VIŠNJIK NABIJEN EMOCIJAMA

Zadrani spremaju doček Gečevskom, ali i Gotovini

23.11.2012 u 18:10

Bionic
Reading

Dva prvenstva Hrvatske i tri Kupa Krešimira Ćosića osvojio je Todor Gečevski u dresu KK Zadar. U pet je godina boravka u gradu košarke postao miljenik publike te je postao prvi stranac s kapetanskom vrpcom u povijesti kluba

U subotu s početkom u 20.30 sati Todor će sa svojim novim klubom MZT-om ponovno istrčati pred zadarske navijače od kojih će neki prema Višnjiku krenuti samo kako bi pljeskom pozdravili velikog Geča.

'Osjećaji su snažni. U Zadru mi je bilo predivno, nosim ga u srcu i zauvijek će ostati tamo. Nije ovo utakmica kako i svaka druga, to je sigurno. Telefoni zvone, javljaju se stari prijatelji, dogovaraju se susreti... Ne znam stvarno je sve tako neobično', kazao je Gečevski kojem djelatnici klub i navijači spremaju poseban doček.

Utakmica je to od posebnog značaja za obje momčadi kojima je cilj držati se podalje od dna poretka. Zasad MZT ima pobjedu više.

'Očekujem tešku utakmicu. Zadar ima odličnu momčad, pred svojim navijačima igra uvijek puno bolje, a prema prikazanoj igri zaslužili su i koju pobjedu više. Uvjeren sam u odličnu atmosferu i sportsko navijanje, a da mi ne dolazimo s bijelom zastavom, to je valjda svakome jasno', poručio je Todor.

Momčad MZT-a s klupe će voditi čovjek koji je Zadrane vratio u ABA ligu - Aleš Pipan, a odgovori li pozitivno na službeni poziv kluba da bude posebnim gostom na tribinama Višnjika i general Ante Gotovina za ovaj će se sportski događaj tražiti ulaznica više.

'Nadamo se daće general biti uz nas. Svi bismo to željeli. I igrači, i struka, i uprava', poručio je trener Zadra Ante Nazor uz poziv Tornadu da gromoglasno stane uz momčad.