FINALE

Zadar lovi drugu pobjedu, a Cibona nadu

01.06.2010 u 10:38

Bionic
Reading

U Višnjiku je danas u 18 sati na rasporedu druga utakmica finala doigravanja za prvaka Hrvatske između Zadra i Cibone, a u prvom susretu slavio je dalmatinski prvoligaš

Zadar ima sjajnu priliku stići na korak do trećeg naslova hrvatskog prvaka. Nakon trijumfa u Zagrebu, izabranici Danijela Jusupa pred ispunjenim tribinama tražit će drugu pobjedu koja bi im donijela najvjerojatnije nedostižnu prednost u doigravanju koje se igra na tri dobivene utakmice.

'Pobjeda iz Zagreba nam daje stabilnost, a motiv uoči druge utakmice je jako velik. Poštujemo suparnika, riječ je o kvalitetnoj momčadi, ali mi ćemo igrati svoju igru i dati zadnji atom snage. Imamo veliku priliku i uz potporu navijača nadam se da ćemo je iskoristiti', najavio je Hrvoje Perić.

S druge strane, Cibona je pod velikim pritiskom, a ove sezone je već izgubila dva finala (kup, regionalna liga).

'Za naslov moramo dobiti jednu utakmicu u Zadru. Hoće li to biti ova ili četvrta, posve je nevažno', kazao je Perasović te dodao:

'Što se tiče momčadi, svi su u redu. No očekujem bolji doprinos Gordona nego u prvoj utakmici, jer bez njegovog učinka teško da možemo računati na nešto više.'