ekplozija emocija

Zabio je prvijenac i zatrčao se prema Torcidi: Ovo je za mog pokojnog oca

03.12.2023 u 10:50

Bionic
Reading

Hajduk je u subotu na Poljudu pobijedio Goricu 3:0 te osigurao naslov jesenskog prvaka. Odličnu utakmicu odigrao je Mihael Žaper koji je zabio svoj prvi gol u dresu Hajduka

Čim je zabio gol zatrčao se iza gola prema najvatrenijim navijačima Hajduka, Torcidi. Ma povratku je uz pogled prema nebu poslao i poljubac.

Nakon utakmice je objasnio eksploziju emocija koje su ga preplavile.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Drago mi je zbog gola, prvi je i posvećujem ga pokojnom ocu. Ovo je jako važna pobjeda za nas s kojom smo nastavili seriju dobrih rezultata.Malo ćemo se odmoriti i kreću pripreme za Lokomotivu', rekao je Žaper pa odgovorio na pitanje o doprinosu trenera Mislava Karoglana.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Vidi se da smo se digli u formi, da smo dobro kliknuli i rezultati to pokazuju. Ne trebamo se opterećivati činjenicom da smo jesenski prvaci. Idemo utakmicu po utakmicu, čeka nas Lokomotiva pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti.

  • +48
SuperSport HNL: Hajduk - Gorica, 2.12.2023. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Hajduk je odigrao sjajnu utakmicu no Žaper misli da to nije gornja granica koju Bijeli mogu ponuditi.

'Uigravamo se, rastemo, sigurno da smo u boljoj formi, ali uvijek može bolje. Treba težiti da idemo na bolje. Trebamo ostati fokusirani na svaki sljedeći susret. Nikad ne treba biti zadovoljan, treba nastojati nastaviti dobar niz', zaključio je Žaper.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore