OŠTRA KRITIKA

'Za razliku od nekih, Kovačić će uskoro vrijediti - duplo!'

08.09.2015 u 13:31

Bionic
Reading

Bivši brazilski nogometaš Ze Maria osvrnuo se kritično na poslovanje milanskog Intera. Smatra da je Kondogbia preplaćen, a Kovačić otišao za odštetu koja će sljedećih godina biti i veća...

Brazilski 42-godišnji bivši defanzivac koji je operirao po desnoj strani za talijanski TMW osvrnuo se na aktualnosti svog bivšeg kluba za koji je igrao od 2004. do 2006. godine.

Podsjetimo, tijekom ljetnog prijelaznog roka Mateo Kovačić otišao je iz Milana u Madrid u transferu vrijednom nešto više od trideset milijuna eura. S druge strane, Inter je za Geoffreyja Kondogbiju, mladog 22-godišnjeg francuskog veznjaka dao 35 milijuna eura i očekuje da će na adekvatan način zamijeniti hrvatskog vršnjaka. Brazilac pak smatra da s financijske strane to nije bio dobar posao.

'Kondogbia može napredovati, ali previše su platili za njega. On je malo precijenjen. Kovačić je pak otišao u Real Marid za manje novaca, a za par godina vrijedit će duplo,' uvjeren je Ze Maria koji je u karijeri odigrao 25 utakmica za brazilsku reprezentaciju, a karijeru je završio 2009. godine.