TENISAČI ODUŠEVILI

Za pamćenje: Umag doživio show koji je teško nadmašiti!

26.07.2013 u 12:18

  • +3

Monfils i Dolgopolov zapalili Umag

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bionic
Reading

Najveće zvijezde glazbenog dijela izbora za Miss hostese bili su tenisači Aleksandr Dolgopolov i Gael Monfils, koji su zajedno s hostesom Mateom Dominiković izveli jedinstveni show...

Podsjetimo, ukrajinski tenisač došao je ranije u Umag, već sredinom prošlog tjedna, da bi se dobro pripremio za turnir kojeg je osvojio 2011. godine. No, čini se da nije pripremao svoj nastup na teniskom terenu, već onaj na pozornici tijekom izbora za Miss hostesu. Naime, poput zadnjeg amatera razbio ga je već u četvrtak Slovenac Aljaž Bedene rezultatom 6:3, 6:1. Istu večer Dolgopolov se vratio u velikom stilu. Zajedno s Monfilsom priredio je spektakl o kojem će se još dugo pričati. Gledatelji su uživali u pola sata hip hop koncerta koji je bio iznimno kvalitetan.

Dolgopolov je tako nastavio svoju umašku glazbenu priču, započetu prošle godine nastupom također s Mateom Dominiković, kada su izveli duet Eminema i Rihanne. Ove je godine zajedno s Monfilsom i njegovim prijateljima dopunio show s još nekoliko Eminemovih i Rihanninih pjesama te s rap klasikom 'Gangsta Paradise'.

Umaška publika burno je pozdravila dinamični nastup tenisača, pjevača i plesača.