NEŠTO DRUGAČIJE

'Za mene je bio šok kada sam vidio što Modrić radi'

01.06.2014 u 14:07

  • +9

Humanitarna utakmica: Hrvatska - Mali

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Australski nogometni reprezentativac Massimo Luongo (21) izrazio je oduševljenje igrom našeg Luke Modrića kojeg smatra jednim od svojih uzora...

Mladi veznjak je kao tinejdžer došao u Tottenhamovu nogometnu akademiju, a u sezoni 2011/12 je bio dio prve momčadi u kojoj je bio i Modrić. S nekadašnjim bi se suigračem mogao sresti u petak kada Australija i Hrvatska igraju prijateljsku utakmicu u Salvadoru.

'Velika je stvar bila kada me je tadašnji menadžer Tottenhama Harry Redknapp pozvao da treniram s prvom momčadi. Gareth Bale je bio tih, pa nisam puno pričao s njim. No, treniranje s Lukom Modrićem i Rafaelom van der Vaartom je bilo nešto sasvim drugačije. Njihova je tehnika bila briljantna. Za mene je bio šok vidjeti to što njih dvojica rade. Učio sam od njih na svakom treningu', rekao je Luongo koji je danas član engleskog trećeligaša Swindona.

'Luka Modrić je bio igrač na kojem sam pomalo temeljio svoju igru. Način na koji on igra je san svakog veznjaka. Uživao sam gledajući ga, posebno dok sam još bio na probi. On nije ni visok, ni brz, ali je tako inteligentan', zaključio je Luongo u razgovoru za australske medije.

Modrić je oduševio bivšeg suigrača